Намери ни
To Top

ПСЖ също са на опашката за Кимих

Френският гранд ПСЖ има много сериозен интерес към Йошуа Кимих от Байерн (Мюнхен), Фабрицио Романо. Парижани са се наредили на своеобразната “опашка” от клубове, които ще направят опит да го вземат в своите състави през това лято. 29-годишният футболист е свързван все по-настоятелно с напускане на баварците, като в един момент за фаворит за подписа му бе смятан Барселона, но впоследствие се оказа, че каталунците не могат да си го позволят финансово.

От “Алианц Арена” най-вероятно ще са склонни да се разделят с Кимих през това лято, тъй като той има договор само за още една година и са изправени пред опасността да го загубят без пари след края на сезона.


Няколко клуба от Премиър лийг също проявяват сериозен интерес към 29-годишния играч, който може да се подвизава на няколко различни поста. Кимих е част от състава на Байерн Мюнхен от лятото на 2015 година, когато бе привлечен от Щутгарт. До момента той има 390 мача с екипа на баварците, а в тях е записал 42 гола и 104 асистенции. В момента той е част от националния отбор на Германия на Евро 2024.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558