Намери ни
To Top

Героят на Турция „изгоря“ за два гола

Героят на Турция от двубоя на 1/8-финалите срещу Австрия – Мерих Демирал бе наказан за два мача и няма да има възможност да вземе участие в предстоящия утре двубой на “лунните звезди” на четвъртфиналите срещу Нидерландия, информират информационните агенции. Причина за това е ултранационалистическия поздрав, който бранителят отправи след едно от попаденията си срещу австрийците преди няколко дни.


Това бе тъй нареченият “вълчи поздрав”, който се съотнася към екстремистката организация “Сивите вълци”, която е забранена в Европейския съюз и САЩ.

26-годишният Демирал се превърна в истински национален герой за своя отбор след двете си попадения и цялостното си изключително представяне в срещата преди няколко дни. След срещата защитникът заяви, че поздравът, който е забранен в Австрия и Франция, е бил предварително планиран, в случай, че той отбележи гол.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558