Намери ни
To Top

Наказаха Белингам за един мач, но ще може да играе срещу Швейцария

Джуд Белингам научи наказанието си по обвинението, което УЕФА му повдигна за неприличния жест, който направи след изравнителния гол в 1/8-финала между Англия срещу Словакия. Звездата на Реал Мадрид е санкциониран за един мач условно, като изпитателният срок е една година. Ако играчът се провини в този период, тогава наказанието ще стане активно. Освен това на халфа е наложена и глоба в размер на 30 000 евро.


След двубоя със Словакия Белингам обясни в социалните мрежи, че жестът е бил адресиран към негови близки приятели, които са били на трибуните. Това в съчетание с факта, че от словашката федерация не са подали оплакване, най-вероятно е било взето предвид и е помогнало на Джуд да не получи по-сериозна санкция.

“УЕФА реши да глоби Джуд Белингам с 30 00 евро и да го спре от участие в един мач от турнир на УЕФА заради нарушаване на основните правила за прилично поведение. Споменатото наказание от един мач обаче няма да бъде изпълнено незабавно и подлежи на изпитателен период от една година, считано от датата на настоящото решение”, гласи съобщението от европейската централа.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558