Намери ни
To Top

Оярсабал: В началото на Европейското хората се съмняваха в нас

Нападателят на Испания Микел Оярсабал е доволен, че играчите на “Ла Фурия Роха” вече са показали на хората колко упорито са работили, за да се превърнат в един от големите фаворити за трофея в Германия, въпреки че преди началото на турнира е имало много скептици относно представянето на тима на Луис де ла Фуенте.

“Мисля, че в началото на Европейското хората се съмняваха в нас. Страхотно е да им покажем, че сме уверени, че вярваме в себе си. Хората виждат колко упорито работим.


Всички се чувстваме късметлии, че сме на Европейското, независимо дали играем, или не. Много хора биха искали да бъдат на наше място вместо на почивка. Да имаш добри играчи не е достатъчно. Ако нямаш отбор, няма да стигнеш далеч на такъв шампионат.

Тази победа с 6:0 срещу Германия беше преди години. Това, което наистина е от значение, е какво правим всеки ден и как се чувстваме сега. Знаем, че ни очаква тежък мач срещу силен опонент“, заяви Оярсабал.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Imago


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558