Намери ни
To Top

Португалия vs. Франция: нови сълзи от Кристиано или разочарование за Мбапе

Португалия и Франция се изправят във втория четвъртфинален мач от програмата на Евро 2024. Двубоят е тази вечер от 22:00 часа в Хамбург. На полуфиналите победителят ще спори с Испания или Германия.

Това ще е повторение на финала от ЕП 2016 година, когато Кристиано Роналдо и неговите съотборници триумфираха с трофея на френска земя.


На финалите в Германия досега и двата отбора са длъжници. Те така и не успяват да покажат най-доброто от себе си, макар да са пълни със звезди. Португалците завършиха на върха в групата си след две победи и една загуба. После те елиминираха трудно Словения след изпълнение на дузпи. “Петлите” нямат поражение, но пък финишираха втори в групата си след само един успех. На осминафиналите футболистите на Дидие Дешан успяха да пречупят Белгия, но пък разочароваха с неточността при ударите си, та в крайна сметка автогол им помогна, за да прескочат това препятствие.

С интерес се очаква поведението на Роналдо, който срещу Словения привлече вниманието с емоционалните си изблици в резултата на няколко пропуска. При французите има един проблем, тъй като Адриен Рабио е наказан заради натрупани картони. Любопитно е да видим на кои играчи ще заложи Дешан в атака. Сигурно е, че един от тях ще е Килиан Мбапе, от когото също се очаква много.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe


Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558