Намери ни
To Top

Беарман: Трудно е да опиша какво значи това за мен

По-рано днес отборът на Хаас обяви официално, че Оливър Беарман ще бъде един от титулярните пилоти на американския тим за сезон 2025 във Формула 1.

Пред официалния сайт на екипа Беарман заяви, че е много горд от факта, че е сред малкото хора, които успяват да реализират детската си мечта. Той също така благодари на всички в Хаас и в Академията на Ферари за възможността и подготовката през последните години.

„Трудно е да опиша какво значи това за мен.


Да кажа на глас, че ще съм пилот във Формула 1 с Хаас ме прави много горд. Да бъде сред малкото, които могат да правят това, което са мечтали като дете е нещо невероятно.

„Благодаря на Джийн, Аяо и на всички в Хаас за доверието в мен. Наслаждавам се на работата с всички от първия път, в който се запознахме в Мексико и нямам търпение да изживея още такива моменти с отбора.

„Благодаря на Фред, Джок, Марко, Алесандро и на всички в Академията на Ферари, просто казано – нямаше да съм тук без вас. Благодаря, че ме подготвяте от Формула 4 за тази невероятна възможност, знайте, че ще дам всичко от себе си“, заяви Беарман.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558