Намери ни
To Top

Ноа Лайлс сигурен, че олимпийската титла на 200 метра при мъжете ще е за САЩ

Трикратният световен шампион на 200 метра Ноа Лайлс предрече, че олимпийската титла в спринта на половин обиколка при мъжете в Париж ще е за САЩ. Американецът вярва, че дори и трите медала могат да отидат на сметката на САЩ. Той обясни, че американците са доминирали на 200 м на последните световни първенства и на Олимпийските игри през 2021 г., като това му дава увереност и за Париж.


Лайлс ще представя САЩ в Париж на 200 м заедно с Кени Беднарек и Ерийън Найтън, които завършиха на първите три места на националните квалификации на САЩ.

Лайлс спечели надпреварата с най-добър резултат в света за сезона от 19.53 сек, Беднарек завърши втори с личен рекорд от 19.59 сек, а Найтън зае третата позиция с 19.77 сек.

“САЩ доминира и ние имахме най-малко двама медалисти на всяко световно първенство и на Олимпийските игри през 2021 г. На 200 м отново сме силни”, сподели 26-годишният Лайлс.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558