Намери ни
To Top

Фоудън: Искам и на Европейското да покажа, че съм най-добрият играч в Премиър лийг

Звездата на Манчестър Сити Фил Фоудън изрази амбицията си тепърва да покаже на Евро 2024 защо бе избран за Най-добър играч на Премиър лийг за изминалия сезон. 24-годишният футболист още веднъж подчерта, че би имал много по-значима роля, ако играе в халфовата линия, но смята, че дори и отляво започва да се представя все по-добре с всеки изминал мач на Англия.

“Малко съм разочарован, няма да лъжа. Искам да вкарвам и да правя по-добри неща за Англия.


До момента не се получи, но важното е да запазим добрата си настройка. Бях избран за най-добрия играч в Премиър лийг и искам да го покажа и тук. Мисля, че с всеки изминал мач прогресирам. В Сити се преместих в по-централната зона и головете се повишиха. Винаги съм би честен за позицията си и виждам себе си в халфовата линия. Въпреки че започнах отляво за Англия, преминавах и към тези други позиции. Някои от мачовете просто се развиха така, че нямахме много атаки. Надявам се, че няма да има повече такива двубои и срещу Швейцария ще получавам повече топката и пресата ни ще бъде по-добра. Първият ми двубой на Европейското бе много тих, но след това чувствам, че представянето ми се подобрява”, заяви Фоудън.

Звездата на Манчестър Сити защити и селекционера Гарет Саутгейт, като заяви, че критиките не трябва да бъдат насочени към него, а към самите футболисти.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558