Намери ни
To Top

Левски и Черно море ще премерят сили в Правец

Левски се изправя срещу Черно море в контролен мач от лятната подготовка на двата състава. Срещата ще се играе днес от 18:00 часа на Градския стадион в Правец.

За „сините“ това ще бъде трета проверка, като досега столичани постигнаха победи над Спартак (Плевен) с 2:0 и Септември (София) с 5:0. Наставникът Станислав Генчев вероятно пак няма да използва Асен Митков, който вчера поднови тренировки с основната група.


Очаква се през следващите часове да бъде обявен и трансферът на Рикардиньо във Виктория (Пилзен), така че най-вероятни “сините” ще са без него.

За Черно море това също ще е трети спаринг от лятната подготовка. Варненци победиха с 1:0 Фарул (Констанца), а във втория мач отстъпиха с 2:5 пред Ботев (Пловдив).

Първоначалната уговорка между двата клуба бе срещата да се играе в четири полувремена по 30 минути. Впоследствие решението бе променено и мачът ще е от две полувремена по 45 минути.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558