Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/Мъри1221.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Цяла Европа говори с респект за Мъри, а вече е ясно! Следващия сезон Стоилов ще е треньор на… – Sportove
Намери ни
To Top

Цяла Европа говори с респект за Мъри, а вече е ясно! Следващия сезон Стоилов ще е треньор на…

Цяла Европа говори с респект за Станимир Стоилов след силните мачове на Астана в Шампионска лига, а вече е ясно кой отбор ще ръководи Мъри през следващия сезон.

За него имаше огромни оферти от китайски тимове, които бяха готови да позлатят Стоилов, в крайна сметка обаче той остава верен на сегашния си тим и отново ще бъде начело на Астана. Поведение, което заслужава уважение.

„Стиснахме се ръцете с президента на Астана, което за мен е повече от подписването на договор.


Оставам в клуба за следващите две години. Надявам се, че отборът ще бъде запазен и подсилен с още двама-трима класни футболисти, но това също е работа на ръководството и спонсорите, обясни Стоилов в ефира на Би Ти Ви.

Неговият отбор изигра силни мачове срещу Галатасарай, Атлетико Мадрид и Бенфика като Мъри заслужи уважението на цяла футболна Европа за това, че изведе тим с далеч по-малък от колосите бюджет до такова високо ниво. Вече никой на континента не се съмнява, че Стоилов е един от най-качествените специалисти. Което чест и за българския футбол.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558