Намери ни
To Top

Баная: Всичко беше перфектно

Франческо Баная записа един почти перфектен уикенд за Гран При на Нидерландия, в който той не зае първото място единствено в неделната загрява и в първата фаза на квалификацията, в която просто не участва.

И в спринта, и в основното състезание днес той беше напълно недостижим и води във всеки един състезателен метър. След финала и преди качването си на подиума световният шампион каза, че този уикенд всичко му се е получи перфектно и той е имал възможността да покаже истинското си темпо.

„Насладих се много на всичко, всичко беше перфектно през целия уикенд. Искам да благодаря на публиката, която е фантастична и днес ѝ се насладих. Имахме късмет, че бяхме много прецизни, много бързи и времето беше фантастично. Така че имах възможността да покажа темпото си, изборът на гумите беше перфектен, така че всичко се получи перфектно. Много съм доволен“, каза Баная.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Imago

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558