Намери ни
To Top

Мартин: Опитах абсолютно всичко, за да настигна Пеко

Хорхе Мартин имаше един доста труден уикенд за Гран При на Нидерландия, в който той остана изцяло в сянката на своя съперник за титлата Франческо Баная, който спечели две категорични победи на „Ассен“.

В същото време Мартин си тръгва от „Катедралата на скоростта“ в две втори места, което самият той смята за солиден резултат след трудния уикенд. Испанецът заяви, че днес е опитал абсолютно всичко, за да остане с Баная, но просто италианецът е бил твърде бърз за него.

„Със сигурност беше труден уикенд.


В петък беше много зле, но ние направихме добър напредък вчера. Направихме добра стъпка и бяхме по-близо до Пеко, но в края на състезанието не ми беше останало нищо в гумите. Опитах абсолютно всичко да го настигна, но смятам, че втората позиция е добър резултат след този труден уикенд. Солиден уикенд с две втори места, много се радвам, че за първи път се качвам на подиума на „Ассен“. Ще се опитам да спечеля догодина“, каза Мартин.

Снимки: Red Bull Content Pool

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558