Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/12/Levski-fans.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
5 ранени и 10 арестувани след боя в Ловеч – Sportove
Намери ни
To Top

5 ранени и 10 арестувани след боя в Ловеч

Петима ранени полицаи, 10 арестувани и фен с разбита глава е равносметката само на първо четене след жестокия бой между феновете на Левски и полицията в Ловеч, който се разрази в продължението на мача между Литекс и Левски за Купата, съобщава „Меридиан мач“.
Бесни от резултата, ултрасите започнаха да хвърлят факли и бомбички към терена, което предизвика униформените. Те нахлуха в сектора с фенове на Левски, където започна грандиозното меле. В продължение на последните 10 минути на срещата се чуваха гърмежи и продължаваше здравата ръкопашна схватка.


Инцидентите вероятно са се пренесли и по-късно през нощта из Ловеч и по целия път към София.

С това не се изчерпват провиненията на „сините“ фенове, които спряха за малко мача в началото на второто полувреме. Тогава ултрасите започнаха мощна атака с факли, при която като по чудо не пострада Арсенио Нунеш. Той се опитваше да изпълни един корнер, когато бе закачен от падаща факла по крака. Срещата бе прекъсната за няколко минути, но впоследствие продължена.

След последния съдийски сигнал пък полицията, която бе концентрирана около сектора за гости, допусна част от феновете на Литекс да нахлуят на терена. До инциденти с футболистите на Левски обаче не се стигна, а местните фенове искаха само да се порадват със своите любимци.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558