Намери ни
To Top

„Множество хора“ трябва да бъдат обвинени във връзка с внезапната смърт на актьора Матю Пери миналия октомври. Това смятат от полицията в Калифорния, цитирани от списание People.

Вътрешен човек от правоприлагащите органи каза на изданието, че „федералното разследване на тази смърт ще приключи скоро и ще бъде взето решение дали да се повдигнат обвинения или не“.

Закопчаха известна дама за смъртта на Матю Пери, ченгета тарашат дома й

Пери почина на 54-годишна възраст от „острите ефекти на кетамина“, което беше определено като случайно.


Доклад от аутопсията от Службата на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис също изброява причините за смъртта като удавяне, коронарна артериална болест и бупренорфин, опиоид, като допринасящи фактори.

Зловещи разкрития за трупа на Матю Пери: Аутопсията се отлага!

След неочакваната му смърт д-р Банколе Джонсън теоретизира пред Page Six, че „вероятно“ е получил незаконно кетамин за „развлекателна употреба“.

Пери за първи път разкри, че е злоупотребявал с кетамин в мемоарите си, които излязоха през 2022 г., като обясни, че ги е използвал за облекчаване на болка и лечение на депресия.

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558