Намери ни
To Top

Адесаня даде прогноза за Перейра – Прохазка

Бившият шампион на UFC в средна категория Израел Адесаня прогнозира загуба за дългогодишния му съперник Алекс Перейра в предстоящата му битка на събитието UFC 303. Бразилецът ще премери сили с Иржи Прохазка в главния двубой на галата, която ще се проведе този уикенд в Лас Вегас.

В първата битка между Иржи и Перейра последният надделя с техничекси нокаут. Адесаня вярва, че чехът ще си отмъсти и ще изравни резултата.


“Иржи ще спечели, защото ние с него сме от малцината избрани. Може и да се е поучил от грешките си. Ако Иржи победи, то с Алекс ще имат трилогия. Аз няма да съм единственият, който е нокаутирал Перейра. Мисля, че Иржи ще го нокаутира в трети или четвърти рунд”, заяви бившият носител на титлата при 84-килограмовите в UFC.

Новозеландецът с нигерийски корени и Алекс Перейра имат две битки по правилата на ММА помежду им и още два по правилата на кикбокса. Три от тези срещи завършват в полза на Поатан.

“Двамата (Перейра и Прохазка) ще подходят по различен начин към битките. Алекс знае, че може да бъде свален на земята и контролиран, а Иржи знае, че може да бъде нокаутиран. Алекс знае, че може и да бъде нокаутиран от Иржи, така че ще трябва да внимава и да бъде много по-калкулиран. Когато приемаш битка с кратко предизвестие и тя е планирана за пет рунда, то трябва да подходиш с нагласата “убий или бъди убит”. Или ще приключиш двубоя, или аз ще бъдеш приключен”

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558