Намери ни
To Top

Полският селекционер: Допуснахме гол веднага след влизането на Левандовски и това промени всичко

Полският селекционер Михал Пробиеж говори след загубата на тима си от Австрия с 1:3 на Евро 2024.

„Първите 15 минути не вървяха по плана ни. Не се справихме много добре с агресивната игра на Австрия и постоянно губехме топката. В крайна сметка не ни достигна и качеството.


Всички печелим и губим заедно. Може би можем да играем по-агресивно срещу Франция и това е възможност за израстване“, започна той.

„Играем доста високо на терена и поемаме немалко рискове. Искаме да бъдем агресивни и трябва да убедим нашите футболисти, че е добре да направим точно това. Имаме някои играчи с контузии и изпитахме известни трудности при сглобяването на този отбор.

Допуснахме гол много скоро след като Роберт Левандовски влезе в игра и това промени всичко. Той е един от по-старите ни играчи, който дава съвети на по-младите. Австрия игра на контра, след като допуснахме втори гол. Опитахме всичко, за да победим. Нямахме дефанзивен халф на терена и трябваше задължително да рискуваме“, завърши той.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558