Намери ни
To Top

Матияж Кек: 11 футболисти не са достатъчни срещу агресивния тим на Сърбия

Селекционерът на националния отбор на Словения Матияж Кек каза, че „11 играчи няма да са достатъчни“, когато изправят срещу агресивния тим на Сърбия във втория си мач от груповата фаза на Евро 2024 в четвъртък.

„Знаем, че 11 играчи няма да са достатъчни утре заради високото темпо, агресивността на съперника. Ние работим за това да поддържаме високо темпо през всичките 90 минути срещу противник като Сърбия“, каза той на пресконференция и добави, че смените биха били ключови за изхода на двубоя.

Словения ще се опита да надгради след равенството 1:1 с Дания, докато Сърбия загуби първия си мач с 0:1 от Англия.


„Говорихме за мача с Дания. Знаем, че второто полувреме беше много по-добро от първото, така че ще се опитаме да повторим това утре. Получихме известна информация от нашия щаб и ще се придържаме към нея“, каза защитникът на Словения Петър Стоянович.

Той добави, че няма вече няма проблеми с мускулните травми и е на разположение за срещата. Той започна мача срещу Дания, но беше сменен в 67-ата минута.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558