Намери ни
To Top

Макгрегър след тежкото поражение на Шотландия: Трябва да останем обединени

Полузащитникът Калъм Макгрегър призна, че отборите на Швейцария и Унгария ще „надушат кръв“ след като са гледали загубата на Шотландия от Германия с 1:5 в петък вечер в Мюнхен. Шотландците ще играят срещу Швейцария в Кьолн в сряда, а срещу унгарците ще се изправят в Щутгарт в последната си среща от група „А“ на Европейското първенство по футбол.

„Трябва да бъдем силни. Сигурен съм, че всички ще ни нападнат и съвсем правилно за лошо представяне.


Но не можем да позволим това да ни извади то релси, да ни разедини и хората да започнат да се разделят на групи. Трябва да останем заедно, да останем силни и в крайна сметка трябва да докажем на хората, че грешат“, коментира Макгрегър на пресконференция по-рано днес.

„Представихме се слабо снощи и хората ще надушат кръв – двата отбора, срещу които ще играем, ще усетят миризмата на кръв. Сигурен съм, че следващите 48 часа са наистина важни“, добави шотландският национал.

„Те са на различно ниво от нашето. Имаме много да израстваме. Разочароващият аспект беше начинът, по който се случи, представянето. Те са топ отбор, но най-лошото беше, че всички имаха толкова големи очаквания и ние не ги оправдахме, така че трябва да поемем отговорност. Трудно е да си позитивен след случилото се снощи. Мисля, че всеки трябва да приеме, че това беше смиряващо преживяване, но не можем да се разпаднем, защото никога няма да се измъкнем от това. Целта все още е там. Ако спечелим следващите два мача, ще преминем групите“, продължи Калъм Макгрегър.

За хилядите фенове, които се събраха в Мюнхен, за да дадат страхотна подкрепа на отбора на Шотландия на стадиона и извън него, Макгрегър каза: „Съжалявам за тях. Те харчат толкова много пари за пътуване и ги оставихме с горчив вкус в устата. Когато стигнете до такива турнири, искате да покажете на хората, че сте добри играчи. Трябва да се извиним на феновете, че не показахме представяне, с което биха се гордели, но в следващите да мача ще останем заедно и ще се опитаме да дадем на всички това, за което мечтаем.“

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558