Намери ни
To Top

Корда срещу Де Минор на финала в Хертогенбош

Себастиан Корда е на само един мач от втората АТР титла в кариерата си, след като се класира за първия си финал през 2024-та след успех 6:2, 6:4 над Талон Грийкспор в Хертогенбош.

Американецът винаги е бил щастлив да играе на тревна настилка и това си проличава с пълна сила тази седмица. Грийкспор пък не можа да защити титлата си в Ден Бош от миналата година, а мачът му с Корда продължи само 64 минути.

Синът на Петър Корда за седми път в кариерата си ще се бори за втора АТР титла, след като преди три години триумфира в Парма.


Американецът е потенциален съперник на Григор Димитров във втория кръг в “Куинс” следващата седмица, стана ясно след излезлия днес жребий.

Корда ще се изправи срещу Алекс де Минор, който елиминира Юго Юмбер със 7:6(4), 6:3 за 1 час и 46 минути. Американецът има победа над този съперник на “свещената трева” на “Уимбълдън” през 2021-ва, но е загубил следващите си два мача срещу него в зала – в Париж и Ротердам съответно през 2022-ра и 2024-та.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558