Намери ни
To Top

„24 часа на Льо Ман“: Напредък на Ферари в началото (следете на живо)

92-то издание на „24-те часа на Льо Ман“ стартира преди минути, а начело в самото начало излезе екипажът на Ферари №50 с Никлас Нийлсен зад волана.

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ 92-ТО ИЗДАНИЕ НА „24 часа на Льо Ман“:

Старт – Перфектен старт за Порше №6, Ферари №50 спечели две места, изпреварвайки Ферари №51 и Кадилак №3.


23:58 – Напредъкът на Никлас Нилсен с Ферари №50 продължи и в средата на първия тур, когато датчанина поведе пред Порше №6 в спирането за „Индианаполис“.

23:56 – Ферари №51 излезе на третото място, след като Джовинаци изпревари Бурде в Кадилак №3 в подхода за първия шикан на правата „Мулсан“ във втората обиколка.

23:47 – Ферари №51 излезе на второто място, след успешна атака на Джовинаци срещу Лорънс Вантоор във втория шикан на правата „Мулсан“.

23:41 – Завъртане и лек удар в стената в края на есовете за Марко Витман и БМВ №15, колата продължи след забавяне от близо 30 секунди.

23:34 – Лидерите започнаха да навлизат в трафик в осмата обиколка на състезанието и за малко нямаше доста голям инцидент между водещото Ферари и коли от LMGT3, които се бореха за позиция на пистата в спирането за втория шикан. За щастие всичко се размина и всички коли продължиха участието си.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558