Намери ни
To Top

Три вълнуващи схватки ще бъдат част от международния боен лагер в Созопол

Международният спортен лагер в Созопол, който ще се проведе между 19-и и 23-и юни, ще даде възможност на практикуващите бойни спортове не само да тренират с някои от най-успешните родни бойци и експерти от чужбина, но и да се насладят на схватки между родни състезатели по бразилско жиу-жицу и граплинг.

След вечерното занимание на 20-и юни в спортна база “Спартак” ще се проведат три двубоя по правилата на граплинга до събмишън (submission only) с регламент от един рунд по 10 минути. Ако не се достигне до събмишън в срещата, то резултатът ще бъде равенство.

При най-тежките сили ще премерят Кристиян Попов (Питбулс ММА) и Александър Александров (Бразилско жиу-жицу Варна).


Двамата са носители на европейски титла и многократни шампиони от национални турнири в тежка категория.

В сблъсък в отворена категория редактор на Sportal.bg и носител на черен колан по BJJ Борис Тонев ще премери сили с Владислав Генов. И двамата спортисти са шампиони на местни турнири по граплинг и носители на титли и медали от международни състезания.

Третият граплинг дуел ще бъде в лека категория. Петьо Добрев (Питбул ММА) и Никола Митев (Боен Клуб Левски София) ще се сборят за втори път тази година.

По време на заниманието от първото по рода си събитие на родното Черноморие знания ще предават световни шампиони по бразилско жиу-жицу и събмишън граплинг (Фелипе Пена, Кайнан Дуарте, Оуен Левски), както и родни бойци, ескперти в други бойни дисциплини като джудо, борба, самбо (Ивайло Иванов, Росен Димитров – Близнака, Стилиян Георгиев, Радослав Букоров).

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558