Намери ни
To Top

Унгария – Швейцария, играч на Лудогорец стартира от първата минута

Унгария и Швейцария ще изиграят втория сблъсък от започналото във вчерашната вечер Евро 2024. С този двубой ще се завършат сблъсъците от група “А” на европейското първенство, след като вчера Германия даде сериозна заявка за своето представяне с разгромна победа над Шотландия. За унгарци или швейцарци успех в днешната среща ще даде много сериозен тласък в надеждите на всеки един от двата отбора за преминаване в следващата фаза. “Маджарите” имат много по-сериозни амбиции от преди четири години, когато отпаднаха още в групите.


Момчетата на Мурат Якин също са традиционен участник на всички големи форуми в последните години и ще искат отново да се представят на ниво. Интересен факт е, че двата отбора не са се изправили един срещу друг на толкова високо равнище от световното първенство през 1938 година, когато унгарците надделяват с 2:0.

Селекционерът на “маджарите” Марко Роси излиза със схема с трима бранители в отбрана в желанието си да внесе повече сигурност в задни позиции. Вили Орбан ще е в средата на отбраната, а до него ще действат Атила Шалай и Адам Ланг. Капитанът на отбора Доминик Собослай пък ще действа в тандем с Роланд Шалай и ще трябва да подкрепят единствения нападател Барнабаш Варга.

“Кръстоносците” също са в схема с трима централни защитници, където действат добре познатите Мануел Аканжи, Нико Елведи и Рикардо Родригес. Мурат Якин залага на опитните си играчи и в по-предни позиции, където ще Ремо Фройлер и Гранит Джака са в средата на терена, а Джердан Шакири ще е зад гърба на нападателя на Лудогорец Квадво Дуа.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558