Намери ни
To Top

Лео Бианки с прогнози за „групата на смъртта“ на Евро 2024 и коя е най-добрата кухня в Европа

Тази вечер ще се изиграят първите двубои от група “Б”, която е определяна от мнозина специалисти като най-тежката на на Евро 2024, което стартира вчера. Своите прогнози и желания в шеговит стил дадоха и Лео Бианки и Валери Божинов, които седната пред камерата на Sportal.bg в своята рубрика “Кулинарна офанзива”, за да обсъдят храната и перспективите за представяне на всеки един от четирите тима – Италия, Испания, Хърватия и Албания на започналото вчера Евро 2024.

“Почти всички българи са били в Италия, откакто има нискобюджетни самолети, така че са се убедили, че италианската кухня е номер едно.


Испанска обаче също е сред най-любимите в Европа. Все пак Италия категорично печели тази група, ако става дума за храна. Естествено, тя е ми е в сърцето, но имам някои съмнения. Надявам се да продължат три отбор от тази група. Разбира се, ще сложа Италия, Хърватия и Испания. Хърватите изненадаха целия балкански полуостров. Албания същ може да изненада,” заяви Бианки.

Вижте тук още за кулинарните двубои с Лео Бианки и Валери Божинов

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558