Намери ни
To Top

„Гайдарите“ отнесоха сериозни подигравки в социалните мрежи

Отборът на Шотландия заяви сериозни амбиции да излезе от групите на Европейското първенство, но в първия си мач в Германия британците бяха разбити от вдъхновените домакини. Петте гола, съчетани с факта, че момчетата на Стив Кларк не отправиха нито един точен удар към вратата на Мануел Нойер, дадоха достатъчно основание на зевзеците да насочат стрелите си към “гайдарите”. Едно от най-емлематичните мемета бе свързано с това как се промениха настроенията в шотландския лагер само за около два часа. Според него в началото на мача играчите на Кларк са излезли като героя на Мел Гибсън от „Смело сърце“, а след последния съдийски сигнал са приличали на персонажите от една от известните сцени в “Трейнспотинг”.


Друг от майтапите в мрежите бе фокусиран върху това, че след кацането си в Германия играчите са казали, че няма да се бавят много и затова е по-добре двигателите на самолета, с който са пристигнали, да не бъдат гасени.

Трети призовава феновете на шотландците да сменят националния флаг с този на Сърбия, тъй като утре западните ни съседи излизат срещу национални отбор на Англия и ако постигнат някакъв успех срещу „трите лъва“, това може да донесе лека утеха на „тартановата армия“.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558