Намери ни
To Top

Рангник ще заведе австрийските национали на концерт на Род Стюърт

Селекционерът на австрийския национален отбор Ралф Рангник ще заведе тима на концерт на Род Стюарт в събота, надявайки се да облекчи напрежението само два дни преди първия им мач от груповата фаза на Евро 2024 срещу Франция. Футболистите ще посетят „Мерцедес Бенц Арена“ в Берлин, за да видят 79-годишния британски рок музикант на сцената в действие. Все още не е ясно защо Рангник е избрал да заведе играчите си точно на изявата на Род Стюърт в германската столица. 

Средната възраст на австрийския отбор е 26,8 години, като футболистите са родени много след най-силните години на певеца и през 70-те и 80-те години на миналия век.


Австрия загуби само един от общо 16 мача под ръководството на Рангник след ноември 2022 година. Останалите противници на австрийците в група „D“ на турнира са: Нидерландия и Полша.

Род Стюарт е дългогодишен привърженик на шотландския Селтик. Изпълнителят е на европейско турне във Виена, Прага, Париж и Будапеща, както и градовете домакини на Евро 2024 Лайпциг, Мюнхен, Кьолн, Хамбург и Берлин.

Последвайте каналите ни в:


Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558