Намери ни
To Top

Левски, ЦСКА, Люлин и Пирин в Топ 4 на момчетата до 16 години

Вчера приключи груповата фаза от финалния турнир на държавното първенство за момчета до 16 години. Четирите тима, които продължават напред са ЦСКА, Люлин (София), Левски София и Пирин (Разлог). Те ще играят на полуфиналите, които ще се проведат в зала „Септември“ в Разлог. Финалната четворка е в събота и неделя (15-16 юни).


ПРОГРАМА ЗА ФИНАЛНАТА ЧЕТВОРКА:

Събота (15 юни)

15,00 часа: Левски София – Люлин

17,00 часа: ЦСКА – Пирин (Разлог)

Неделя (16 юни)

14,00 часа: Мач за 3-4 място

16,00 часа: Мач за 1-2 място

Регламентът в груповата фаза включваше 12 отбори, разделени на две по шест. Те играха по системата „всеки срещу всеки“, като само първите два в крайното класиране продължаваха битката за разпределение на медали. Останалите заемат места по коефициент от изиграните срещи.

Стара Загора прие Група А. ЦСКА не допусна загуба срещу съперниците и завърши на първо място с пълен актив от 15 точки. „Червените“ дори не загубиха гейм. Тимът на Люлин допусна загуба единствено срещу ЦСКА и зае второто ясто. Домакините от Берое 2016 бяха близо, но постигнаха три победи и заеха третата позиция.

Класиране в Група А:

1. ЦСКА

2. Люлин (София)

3. Берое 2016 (Стара Загора)

4. Добруджа 07 (Добруджа)

5. Перун (Варна)

6. Монтана

Пирин прие двубоите от Група Б в Разлог. Домакините бяха и един от фаворитите за първото място, но то бе завоювано от Левски София. „Сините“ също завършиха като лидер с пет чисти победи и пълен актив от 15 точки.

Класиране в Група Б:

1. Левски София

2. Пирин (Разлог)

3. Арда (Кърджали)

4. Изгрев (Ябланица)

5. Хебър (Пазарджик)

6. Черно море (Варна).

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558