Намери ни
To Top

Интимна и романтична сватба на село за Де Лихт преди Евро 2024

Звездата на Байерн (Мюнхен) и Нидерландия Матайс де Лихт успя да се ожени за моделката Анеке Моленар преди Евро 2024.

Сватбата се състоя в родното село на младоженката Брук ин Ватерланд, а влюбените получиха като подарък от семействата си куче Лео, което ще гледат заедно с двете осиновени в Италия – Луна и Бела.

Големият ден бе заснет от германското издание на сп. „Вог“ и пред него булката, която е дъщеря на бившия футболист и адвокат Кейе Моленар, разказа: „Първоначално трябваше да се оженим в края на май, на нашата годишнина.


Тогава изглеждаше, че Матайс ще играе на финала на Шампионската лига (Байерн отпадна драматично от Реал – б.р.) и в последния момент бяхме принудени да отложим всичко“.

За брака с 24-годишния Де Лихт, за когото се сгоди миналото лято по залез слънце в Гърция, блондинката добави: „Вярвах, че въпреки това ще се справим и оставих нещата да текат. И днес, когато се оженихме, слънцето изгря за първи път тук, в Холандия. С европейското в Германия изглеждаше невъзможно да организираме сватбата, но искахме да станем съпрузи и затова решихме да празнуваме първо с малка група роднини и няколко приятели, а после ще има голямо тържество в Тоскана“.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Любимец 13


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558