Намери ни
To Top

Скандал! ДесиСлава се самозабрави тотално! Лъсна гола в Къщата, вижте шокиращите кадри (видео и снимки без цензура 18+)

Фолк певицата ДесиСлава го раздава дама за пример, но съвсем не е такава. Изпълнителката изглежда направо неузнаваема този сезон в шоуто.

Откакто е влязла в предаването, Деси го раздава скромна и праволинейна, като дори на флиртовете на Борислав не се поддава. Мачото, който не подминава нищо, което носи пола, се опита да пробва чара си върху певицата, но удари на камък.


Изпълнителката директно го отряза, че на нея подобни номера никак не й минават .

Свидетели на скандала станаха част от останалите съквартиранти, които наблюдаваха опитите на Деси да отреже Боби тактично. Бившият морски тюлен обаче явно не разбира от дума, тъй като продължи да я сваля.

И въпреки че в това предаване ДесиСлава го раздава дама за пример, мнозина помнят колко дива беше навремето певицата. А още по-паметливите не са забравили като лъсна с оскъдно бельо пред камерите и се дупеше пред всички.

Това не е и единствената скандална фотосесия на фолк звездата, а само черешката на тортата. Певицата има редица провокативни снимки, а феновете още помнят разюзданите й изпълнения из нощните клубове.

Преди няколко години фолк певицата нямаше задръжки да се снима и само по бижута. А на друг кадър от участието си във ВИП Брадър, лъсна по прашки пред Деси Тенекеджиева.

Не по-малко скандални са и няколко коледни фотосесии на блондинката без бельо. При всички тези провокации не е случаен фактът, че Борислав се опита да й се пусне.

А пък удари на камък.

Вижте скандалните кадри тук.

Източник: HotZona

Ощр от категория Акценти