Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2024/05/download-1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Аз не искам да гася лампите на България, а Вие?? – Sportove
Намери ни
To Top

Аз не искам да гася лампите на България, а Вие??

❗️

Данните на социолозите показват, че близо 3 млн. от гражданите са представени в парламента, останалите над 3 млн. българи не подкрепят никого, гласуват за партии, които са под бариерата за влизане в Парламента или изобщо не гласуват.

Логично, нямаме демокрация, а плутокрация, след като ни управляват с няколко процента от имащите право на глас в България от които пък 90% са купен, корпоративен и клиентелистки вот.




‼️

Управлението от последните години доведе хората до страх и несигурност. Партиите, които се превърнаха в „бизнес проекти“ за еднолична търговия, крадене за лични облаги и „неофициален кеш“ предлагат само не-промяна, дори по-лошо, вместо да дават сигурност на гражданите си, единственото което виждаме е страх от неясното бъдеще и отвращение от политиците. С откраднатите от нас пари си плащат, за да се назначат отново и да продължат да крадат. За съжаление времената са други, а и съсипаха и армията. Иначе решението е забрана на действащите парламентарно представени партии ГЕРБ, ДПС, ПП-ДБ, ИТН, БСП и ВЪЗРАЖДАНЕ (както и много техни проксита, на които наливат пари) както сме направили 1934 г. и са последвали златни за икономиката ни години.

✅

За да променим комфорта, който си създадоха и да разсечем този порочен кръг трябва да излезем и да гласуваме масово! За хора, които не могат да бъдат купени и уплашени и мислят за българите като за свое семейство, а не като за плячка с която да си тръгнат за Канада и Дубай.

🇧🇬

От нас зависи да променим настоящето, за да имаме по-сигурно бъдеще!
Аз не искам да съм от тези, които ще видят как се гасят лампите и закрива Родината. А Вие?

Платформа „Граждански Блок“

🗳️
1️⃣
7️⃣

#БЪЛГАРИЮМРУКЪТСТЕВИЕ

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558