Намери ни
To Top

В Рейнджърс на тръни заради трансфера на Хосе Кордоба

Рейнджърс разполага с доста кратко време, за да финализира трансфера на Хосе Кордоба от Левски. Вестник „Скотиш сън“ съобщава, че тимът от „Айброкс“ е ограничен в рамките на 11 часа, за да осъществи сделката.

Причината за това е появилият се интерес към панамския национал от страна на Норич и турския Еюпспор, както и фактът, че днес „сините“ ще изиграят последния си мач за сезона срещу Лудогорец, а след това се очаква да бъде осъществен трансфер на Кордоба.

Счита се, че 22-годишният панамец има предварително споразумение с Рейнджърс.


Бранителят дори пътува за Шотландия и гледа мача на отбора срещу Килмарнък от първенството. Това обаче няма да има никакво значение, ако двата клуба не се разберат или пък „сините“ предпочетат друга оферта за Кордоба.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558