Намери ни
To Top

Бабич: Трудно е да скрием разочарованието, съжалявам, но искам да остана

Наставникът на Пирин (Благоевград) Олександър Бабич не скри разочарованието си от изпадането на неговия тим след поражение с 0:1 от Локомотив в София.

„Трудно е да скрием разочарованието. Искахме да избегнем този сценарий. Свършихме много работа, изиграхме някои страхотни мачове в началото, записахме завидни резултати, но загубихме мачове у дома, с преки конкуренти.


Като този с Ботев (Враца).

Опитахме да свършим нашата работа, да играем добре, да постигнем резултати. Старахме се. През следващата седмица ще имаме разговори с ръководството, за да видим какво следва. В последната седмица имахме контузени ключови футболисти, нямахме достатъчно здрави и богат избор за това кой да играе.

Имахме идея днес да правим бърз преход в нападение и да използваме празните пространства. Имахме шансове да отбележим. Разбирам, че нямаме достатъчно качества в атака. Имаме контузени футболисти. Опитахме да избегнем тази ситуация. Разочароващ е този резултат и този край на сезона. Негативните резултати дойдоха, но феновете не спряха да ни подкрепят, за което им благодаря. Критиките ще бъдат към треньора. Съжалявам. Направихме всичко възможно да избегнем изпадането, но това е футболът.

Искам да остана. Предстоят разговора точно по тази тема“, каза Бабич.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558