Намери ни
To Top

Димитър Димитров нанесе първа загуба на Кирил Борисов в профи бокса

Димитър Димитров нанесе първа загуба на Кирил Борисов в професионалния бокс. Спортистът от Перник спечели с 2:1 съдийски гласа оспорвана битка от събитието MAX FIGHT 58. Двубоят се проведе в четири рунда и вдигна на няколко пъти публиката в зала „Левски“ на крака.

Борисов смени гарда си от обратен към прав след изтичането на първата минута.


Състезателят на “Левски” разчиташе на контриращи прави удари със задната ръка, докато Димитров пласираше повече крошета в първия рунд. 

Във втората част възпитаникът на “Боец – Перник” започна с добри леви крошета, но Борисов отвърна с няколко мощни комбинации. Двамата боксьори се измориха в последната минута на рунда и клинчът зачести. Тази част завърши по-добре за възпитаникът на Венелин Анков, който вкара още няколко чисти крошета за финал на рунда. 

Третият рунд бе най-силен за Димитров. Шампионът на България във всички юношески възрасти бе по-точен в ударите си и очевидно бе по-свежият боксьор. 

В третият рунд двамата бойци в тежка категория оставиха всичко от себе си на ринга, но нямаха нужната сила и точност в ударите си, за да нанесат щета на опонента.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558