Намери ни
To Top

Младен забрави да представи листата, а Нанков забрави да представи кмета. Но са добър тандем. В Самоков имаше 2700 човека. Дойдоха за Младен и не можех да повярвам на очите си.


Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Ловеч. 

„Не знам какво съм причинил на колегите си. Направихме манастир, катедралата в Ловеч, толкова пари за църкви и семинари и накрая искахте да ме вкарате в най-тежкото нещо. 2009 година дойдох в най-тежката финансова криза – т.нар. „гръцка криза“. Това повлече цяла Европа. Не дадох една банка да падне в България“, сподели той. 

„Ние си знаем какво ни е било. Вие си имате ежедневието. Тамън се оправихме с това и дойде мигрантската криза. Айде, сега наново всичко. Цяла Европа се разстресе. Стегнахме се с Младен тогава и направихме България за пример в света, защото и в Америка миграцията е проблем, не само в Европа. Сведохме я до нулева“, припомни той.

 

„Великобритания е велика нация, защото са недоверчиви. Прелетях с Камерън цялата граница, качих го на джипката. Не можаха да повярват. Кой кара? Аз и Дейвид до мен. Казаха, че това не може да се случи, ама аз вече карах“, разказа лидерът на ГЕРБ. 

„Гледам Дейвид Камерън, извадил телефона, всички премиери, канцлери и президенти, пуска клипове от границите ни с Гърция, Турция, дете с пояс ако влезе, довиждане и каза: „Аз това го видях, Бойко се е справил за пример“. Тогава масов наплив от колеги да дойдат да видят. Мачкаха Орбан за оградата. Дойде Виктор, видя оградата и вика: „Чакай, бе, братко. Тая е два пъти по-голяма от моята“. С Ердоган взаимно се пазим, заедно сме и затова няма шум“, сподели още той. 

Борисов заяви, че сега Европа е сигурна и иска кандидатите за ЕП да говорят основно по европейски въпроси. 

„Започвате да ме бутате пак да понеса целия удар върху себе си, за да направя това, което е нужно. Не е честно. Защо пропуснахме тези три години? Защо Ловеч избра друг кмет, като са лоши „Промяната“. Какво направихте? Нищо и нищо няма да направите. Затова всички почват пак, защото като се захвана, нямам неизпълнено обещание“, отсече той. 

„Обичат да говорят за прокуратурата, но ние ако имаме спазване на законите, те трябва да отидат (в затвора) само за незаконния арест, който Петков си е признал пред мен, че е разпоредил, това че простихме, замълчахме, департаментът на САЩ го написа – незконни арести в България. Не си замълчаха, а тея не се засрамиха какво направиха“, каза Борисов. 

„Милиардите ви са загубени в Брюксел. Говорят глупости за нас три години, милиардите изчезнаха, не бяха усвоени. Три години безвремие и нагоре вече. За какво“, попита той. 

„Всеки ден министрите им бяха пред нас. Сега питат защо Борисов и Пеевски не кажат, че са едно. Ние сме едно със СДС. С ПП и ДПС бяхме партньори в парламента и ако са честни, ще кажат, че упралвението на правителството беше в парламента.

Всеки ден, ако не през ден, дали е Богданов или Цеков, дали е Гвоздейков, Вътев, всеки идваше и си спомням Петков каква молба ни моли с Делян – да почне да идва и Денков.

Делян му викаше Кики, аз му виках Киро. Казах му: „Ти си лидера, аз обичам да работя с един лидер. Като почнат да ми идват много лидери се обърквам“. Почна да идва Ники, ама тогава и Мария да дойде. Събирахме се 15-16 лидера. Тяхната кампания минава само върху това защо не сме се събрали“, каза Борисов. 

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558