Намери ни
To Top

Уеслен ще претърпи операция във вторник

Нападателят на Черно море Уеслен Жуниор ще претърпи операция във вторник в София. По време на мача с ЦСКА снощи той напусна принудително терена след сблъсък с вратаря на домакините Густаво Бусато и впоследствие се оказа, че е със счупена челюст.

Снощи Жуниор пренощува в „Пирогов“, а днес ще се прибере във Варна, но след четири дни отново ще пътува за столицата за хирургическата интервенция. Разбра се още, че днес Бусато е разговарял с Уеслен по телефона и му се е извинил.


Междувременно днес след полунощ над 30 фенове на Черно море, които бяха на мача в София, се засякоха на връщане към Варна с „моряците“ на бензиностанция във Велико Търново. Ултрасите са прегръщали играчите и Илиан Илиев и са пеели песни за тях, с което са изразили бурната си радост и еуфорията, в която изпаднаха след големия успех – спечелването за първи път на сребърни медали от техните любимци в efbet Лига.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558