Намери ни
To Top

Никола Милутинов: Надявам се да изненадаме Реал

Центърът на Олимпиакос Никола Милутинов се надява тази година неговият отбор да вземе реванш от Реал Мадрид за миналогодишното си поражение на финала в Евролигата. Сега двата тима отново излизат един срещу друг във Финалната четворка, но на полуфиналите днес от 22:00 часа в зала “Юбер Арена”.

“Гледах финала миналата година вкъщи. Беше ми трудно да го приема, защото си мислех, че това ще е годината на Олимпиакос.


Те играеха най-добрия баскетбол през целия сезон. След толкова много години беше дошло времето им. За съжаление обаче, не се получи. Това е Финалната четворка и нищо не е ясно до последната сирена. Надявам се тази година да ги изненадаме.

Когато разглеждах снимки от първата ми Финална четворка, много се забавлявах. Даже не можех да се позная. Сега съм много по-опитен и с много мачове зад гърба си. Готов съм за полуфинала и нямам търпение да играя в него”, заяви Милутинов.

Сърбинът записва средни показатели от 8.0 точки и 5.7 борби при 63% стрелба за две точки от началото на сезона в най-силния клубен европейски турнир.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558