Намери ни
To Top

Лекар на Лудогорец лектор на престижна медицинска конференция

Лекарят на Лудогорец II и Академия Лудогорец Ивайло Якимов ще бъде лектор на най-голямата конференция по футболна медицина „Изокинтек“, която ще се проведе между 25 и 27 май на стадиона на Атлетико Мадрид „Метрополитано“. В нея участие ще вземат над 2000 лекари, работещи в областта на футболната медицина от цял свят.

На форума ще бъдат представени доклади, касаещи медицинското обслужване в мъжкия, юношеския и женския футбол. Д-р Якимов ще изнесе лекцията съвместно с д-р Силвия Паскалева от екипа на фирмата за генетични консултации „Re:gena“.


„Ще представим първия клиничен случай за генетичен анализ в български професионален футбол, който е съвместен проект между Лудогорец и „Re:gena“, коментира Ивайло Якимов.

Интересното е, че презентацията на Лудогорец и „Re:gena“ бе допусната до финалното състезание на конференцията (най-добър клиничен случай от футбола) заедно с още само 13 такива от цял свят.

В края на форума най-добрият клиничен случай ще бъде отличен и награден.Всички реакции:8484

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558