Намери ни
To Top

„Напълно възможно е след 9 юни да видим Слави Трифонов в парламента.


Случвало се е и преди водачи на листи на участват в изборите, а в последствие да не присъстват в парламента. Това не е прецедент. Ръководството ще бъде добре представено по един или друг начин в парламента.“

Това каза в ефира на bTV Андрей Чорбанов, кандидат за депутат от „Има такъв народ“, водач на листата във Велико Търново.

„Аз представлявам една специфична област в страната – хората, занимаващи се с образование и наука. Тези хора са общността, създала европейските ценности като такива.

Обществото в Европа е основано на принципи, които не са обосновани от технократи, а от хора, които се   занимават с развитието на прогреса. Затова учените са най-подходящи за такъв тип занятия, да представляват себеподобни, защото това са хора с прогресивни идеи, без рамки и с поглед към бъдещето“, поясни Чорбанов.

„Подценяваме избирателите понякога. Те са доста наясно, че едно лице, което е защитавало някаква позиция през годините, често може да участва в няколко избора, а в крайна сметка да се реши в последния момент кой от тях ще е по-добър. И в това няма нищо страшно.

В парламента една парламентарна група има тежест, докато в Европейския парламент усещането за национална структура е нещо по-различно и е хубаво там да има хора с различни занятия и професии“, добави още той.

По думите му изборите са много различни от всякаква гледна точка, въпреки че се смесват две в едно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558