Намери ни
To Top

Лука Дончич изведе Далас до драматична победа в първия мач срещу Минесота

Лука Дончич вкара 15 точки в последната четвърт и поведе Далас Маверикс към победата над Минесота Тимбъруулвс в първия мач между двата тима от финалите в Западната конференция на НБА. Далас се наложи със 108:105 като гост, а Дончич беше най-резултатен с 33 точки, към които добави 6 борби и 8 асистенции. Кайри Ървинг реализира 30 точки за успеха на отбора от Тексас, който за пореден път показа, че е много опасен далеч от дома.

Далас изосатваше с 98:102 след тройка на Атъни Едуардс 3:37 минути преди финалната сирена, но след това направи серия от 8 безответни точки и измъкна победата.


Това беше и първи успех на тима на Джейсън Кид в откриващия двубой от плейофна серия.

Джейдън МакДаниълс изигра много силен мач за Минесота и наниза 24 точки, като беше много ефективен от далечна дистанция, но звездата на Минесота Антъни Едуардс не беше на обичайното си ниво и завърши с 19 точки. Карл-Антъни Таунс вкара 16, но успя в едва 6 от 20 си опита за стрелба от игра.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558