Намери ни
To Top

Христо Янев: Длъжни сме да се борим до последно

Старши треньорът на Ботев (Враца) Христо Янев сподели мнението си след равенството с Локомотив (София). Отборът е на предпоследното място в класирането, но вече е само на точка от 14-ата позиция, която дава право на участие в бараж за оставане в efbet Лига.

„Ние спечелихме една точка, имахме възможността и да победим, но трябва да бъдем реалисти – само допреди няколко месеца не можехме да измъкнем точка от никой отбор. Сега сме в поредица от мачове, в които не позволяваме на никой да направи онова, което се случи по-рано.


Трябва да продължим. Имаме шансове, ние сме длъжни да се борим до последно.

Реакцията днес беше страхотна. Изисква се да си много специален характер, за да се пребориш със себе си и да оставиш собственото си его. Ние сме в много тежка ситуация, но показваме качества, които ми вдъхват увереност.

Домакините играха много добре, затрудниха ни в много ситуации. Поздравявам моя отбор, че не се предаде до последно. В последните 10 минути имахме две 100%-ови положения за гол, с които можеше да победим. В тази група явно съдбата ни е подготвила нещо много критично и ще трябва всичките отбори да впрегнем целия потенциал, който имаме.

19

Локомотив (София) 1:1 Ботев (Враца)

Феновете са страхотни, подкрепят ни навсякъде. Идват на всяка една тренировка, оказват ни морална подкрепа. Виждаме, че са хора, които страдат за клуба си. Това, което правят за нас, е от изключително голямо значение. Всеки един жест ни дава сили и ни вдъхва увереност“, каза Янев.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558