Намери ни
To Top

Скандално! Кирил Петков накарал шофьора на НСО да наруши правилата, защото…

Кирил Петков закъснявал за предизборна среща и накарал шофьора да кара с превишена скорост. Това пише Епицентър.бг за причините на тежката катастрофа с кола на съпредседателя на ПП, която причини смъртта на един човек, а други са пострадали и с опасност за живота.

Както вече написахме, катастрофата е станала в 17:30 ч.


в четвъртък на с. Аксаково, а от 18.00 часа Петков е имал среща във Варна, където са го чакали цялото ръководство на Промянята.

Кирил Петков проговори за ужаса, взе извънредно решение!

Петков, придружен от пиара си Найо Тицин, е закъснявал за срещата и е принудил шофьора да натисне педала на газта до 120 км. в участък с разрешени 60 км!

Колата на НСО е била засечена от автомобил, идващ от път без предимство, и заради високата скорост шофьорът на НСО не е могъл да избегне удара. 

От зверския удар е загинал водачът на автомобила, шофьорът на НСО е откаран в болница, както и спътницата на загиналия водач, която е с опасност за живота. 

Има загинал след тежкия инцидент с Кирил Петков СНИМКИ

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558