Намери ни
To Top

Фюри вече е Световен шампион и се гаври грозно с опонентите: отново зашлеви Кличко

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри започна да се гаври доста грозно, с напиращите отвсякъде претенденти за титлата му, след като детронира Владимир Кличко.
27-годишният Фюри се засмя на въпрос за мач с 35-годишния Дейвид Хей, с когото два пъти уреждаха мач, но той бе отлаган заради контузия на последния.
„По-скоро ще изляза на ринга срещу братовчед ми Хюи, отколкото да се бия с Дейвид Хей. Хюи ще ми даде много по-сериозен отпор“, заяви Фюри.

Веднага след срещата той се извини на Кличко за своите думи при подгряването на срещата и каза, че това е било само, за да му влезе под кожата. Британецът дори каза, че по-малкият брат Кличко е голям шампион. Сега Фюри отново извади пиперливия си език.„Нямаше как да ме ограбят, защото водех прекалено много – каза новият носител на короната в тежка категория. – Намери ме с няколко удара, които можеха да подлъжат съдиите. Реферът беше на негова страна. Цяла вечер ми вкарваше глави и ме държеше. Да сте видяли да получава предупреждение от рефера? Не, а аз го ударих два пъти зад главата ,за което ми взеха точка. Това можеше да бъде решаващо, но водех прекалено убедително.”

Ощр от категория Бойни Спортове