Намери ни
To Top

Община Пловдив спря изграждането на фен магазин от Ботев на „Колежа“

Община Пловдив е спряла изграждането на фен магазин от Ботев на „Колежа“. Това обяви Атанас Чилингиров, който отговаря за строителството на стадиона от името на Общината.

Късно снощи е установено, че се работи в помещения, за които няма никакви документи по ЗУТ. Днес отново е направена проверка и oтново е установено, че се работи незаконно в помещенията на ъгъла между Северната и Централната трибуна, които са отредени за фен магазин, но към момента за тях няма никакви документи, тъй като са предвидени за следващия етап на строителството на стадиона.


На място е извикана полиция и е сезиран Костадин Димитров. От своя страна кметът е разговарял с представители на ръководството на Ботев и дейностите са спрени, пише „Пловдивнюз“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558