Намери ни
To Top

Mirror извади наяве пророчество на Ванга за Третата световна война, тя започва от…

Българската мистичка Баба Ванга е направила смразяваща прогноза за Третата световна война, докато напрежението между Иран и Израел ескалира, твърди Mirror.

Според изданието ясновидката, която почина през 1996 г., е направила редица предсказания за потенциалното избухване на Третата световна война – и с нарастването на напрежението в Близкия изток някои от тях изглеждат зловещо точни.

Страшното пророчество за Третата световна война на Баба Ванга, се предполага, че е за напрежението между Иран и Израел, което ще скочи до небето и ще запали фитила.


Ванга предупреждава за идваща вълна от терор и дори предполага, че неназована „голяма държава“ може да се занимава с биологична война. Тя е предупредила, че развитието може да дойде след атаката на Хамас срещу Израел на 7 октомври 2023 г. и последвалия конфликт, пише още Mirror.

Припомняме, че както писа преди дни се появи информация за пророчество на Ванга, според което Израел ще трябва да премине през изпитания. Ще има войни и терористични атаки в страната, но в крайна сметка Израел ще излезе победител от тези изпитания.

 

Ощр от категория
Notice: Undefined offset: 0 in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/single.php on line 467


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558