Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/11/Fifa11121.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Комитетът по етика към ФИФА даде 48 часовници за благотворителност – Sportove
Намери ни
To Top

Комитетът по етика към ФИФА даде 48 часовници за благотворителност

Комитетът по етика към ФИФА дари на организацията „streetfootballworld” 48 часовници, които са били получени от Бразилската футболна конфедерация (CBF) като подаръци, се съобщава на официалния сайт на ФИФА.

На конгреса на Световната футболна централа, който се проведе в Бразилия, няколко чиновници на ФИФА получиха като подарък часовник, като сред тях имаше и членове на изпълкома и представители на различни футболни федерации.

„След внимателно проучване на ситуацията разследващото звено на комитета по етика реши, че не всички от общо 65-те часовници са били предназначени за подарък. 48 от часовниците бяха върнати и се реши да бъдат дарени за благотворителност на организацията „streetfootballworld”, която след продажбата им да инвестира средствата в различни социални проекти в Бразилия”, се казва в изявлението.


Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558