Намери ни
To Top

Sportal Motorsport: Започва ли разпадането на Ред Бул?

Тази седмица Формула 1 се насочва към Съединените щати за третото издание на Гран При на Маями. Преди шестия състезателен уикенд за годината обаче големите теми в падока са свързани със случващото се извън пистата.

Разбира се най-голяма дискусия поражда появилата се информация, че Ейдриън Нюи е взел решението да се раздели с Ред Бул. Дали това не е сигнал, че очакваното разпадане на Ред Бул вече е започнало, предвид спекулациите, че и Макс Верстапен търси начин да си тръгне от Милтън Кийнс? Именно това е основният въпрос, който водещите на Sportal MotorsportГеорги Иванов и Евгени Въков си поставяме тази седмица.


Също така обръщаме внимание и на решението на Ауди да привлече Нико Хюлкенберг като своя първи пилот във Формула 1. Защо точно настоящият пилот на Хаас бе избран от германския автомобилен гигант за неговия проект, който ще трансформира отбора на Заубер в Ауди през 2026 година?

Не пропускаме и участието на българския пилот Любо Руйков в първия кръг от Картинг академията на ФИА. Представянето на младия състезател във Франция бе много силно, но спорни решения на комисарите срещу него оставят доста лош привкус у всички след него.

И накрая, но не по важност, поглеждаме и към изминалата Гран При на Испания. „Херес“ предложи поредна паметна битка, в която Франческо Баная изкова една много важна победа в директен дуел с Марк Маркес, който със сигурност ще се помни дълго.

Приятно гледане!

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558