Намери ни
To Top

Чалханоолу: Спечеленото Скудето в дербито е моето отмъщение към феновете на Милан

Халфът на Интер Хакан Чалханоолу призна, че спечеленото Скудето с победата с 2:1 в дербито с Милан е неговото отмъщение към феновете на “росонерите” заради техните нападки срещу него след трансфера му от “Дявола” в “Змията” като свободен агент през лятото на 2021 година.

“Това е отмъщение за страданието, което изпитах в годината, когато пристигнах в Интер и в която загубихме битката за титлата. Не мога да забравя всичко, което беше направено срещу мен и моето семейство от страна на феновете на Милан, но моето сърце беше сигурно, че всичко ще свърши добре. Моето отмъщение дойде и спечелването на Скудетото в дербито беше моето най-голямо удоволствие.


Всичко беше предначертано , защото Бог знае, че не заслужавах това, което те ми сториха. Винаги съм работил и страдал в мълчание, без да казвам нито дума. След като дойдох в Интер, имах само една цел: да давам най-доброто от себе си и да печеля с този изключителен отбор. Този триумф ми се отплаща за всичко”, сподели Чалханоолу пред “Ил Джорнале”.

Също така турският национал изрази своята радост от спечелването на Скудетото, което е 20-о в историята на Интер. “Щастлив и горд съм, че постигнах тази изключителна цел. С цялата си същност ние искахме тази втора звезда. Успех, който заслужавахме заради цялата чудесна работа, която свършихме заедно. Видях кадрите от мача и празненствата на фенновете. Все още не мога да повярвам, че е истина. Радостта е твърде голяма, за да се опише. Винаги съм си мечтал да спечеля титлата с голям клуб. Това се случи в Интер и няма как да бъда по-щастлив. Мисля, че за всеки футболист е мечта да спечели титлата. Направихме невероятен сезон и донесохме радост на нашите тифози, които бяха близо до нас с изключителен ентусиазъм. Аз им благодаря, защото бяха от ключово значение”, добави той.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол