Намери ни
To Top

Алегри: Не беше никак лесно

Старши треньорът на Ювентус – Масимилиано Алегри, говори след мача-реванш от 1/2-финалите на турнира за Купата на Италия срещу тима на Лацио. “Старата госпожа” загуби двубоя с 1:2, но след победата с 2:0 в първия двубой се класира за големия финал.

“Изстрадахме този мач. Знаехме, че ще бъде така, особено след като допуснахме гол веднага след почивката.


Рискувахме да капитулираме на полувремето, но се подобрихме физически и направихме добра втора част. Не беше никак лесно, защото изоставайки толкова рано, момчетата можеха да се разпаднат. Никога не е лесно да се класираш на финал за Купата. Сега трябва да се концентрираме върху Серия “А”, защото още не сме си гарантирали класиране в Шампионската лига и този уикенд е директният сблъсък с Милан”, каза Алегри.

Финалът за Купата на Италия ще бъде на 15-и май, като в спор за отличието отборът на Ювентус ще срещне победителят от сблъсъка между тимовете на Фиорентина и Аталанта.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол