Намери ни
To Top

Северен парк ще бъде домакин на 3х3 турнир за момчета и момичета U14

Турнир по баскетбол 3х3 ще се проведе в края на седмицата в София. Събитието е планирано за 27-28 април в Северния парк в столицата, като е за момчета и момичета до 14 години (родени през 2010 и 2011 г.). Организатори отново са Българската федерация по баскетбол и Фондация „София – Европейска столицата на спорта“.

Турнирът ще предостави възможност на млади баскетболисти и баскетболистки да изпробват своите умения и състезателен дух на специално подготвени игрища за 3×3.


Надпреварата привлича участници от цялата страна, които ще се съберат, за да се насладят на спортната страст и да се състезават за титлата в различните категории.

Събитието се очаква да бъде изпълнено с енергия и спортен дух, а участниците ще се състезават за ценни награди и отличия.

Фондация „София – Европейска столица на спорта“ и БФ Баскетбол осигуряват купи и медали, а нашите приятели от DUNKSHOP – ваучери за призьорите:

За 1-во място – ваучери за 200 лв.

За 2-ро място – ваучери за 100 лв.

За 3-о място – ваучери за 50 лв.

Началото е 10:00 часа, а всички фенове на баскетбола са поканени да се присъединят към този спортен празник и да подкрепят младите таланти.

Последвайте каналите ни в:

Ощр от категория Баскетбол