Намери ни
To Top

Нападател от шампионския отбор на Етър със специално видео обръщение към феновете на „болярите“

Бившият нападател на Етър от „златната“ 1991 година Игор Кислов получи, както и всички шампиони, покана за участие в празненствата и юбилейния мач на 25 април, но въпреки огромното си желание, Кислов, който в момента е шеф на спорта в община Полтава, няма да може да пристигне в България.

Той изпрати специално видео обръщение, в което обяснява причините и изпраща сърдечни поздрави на всички великотърновци за стогодишния юбилей.

„Скъпи мои български приятели! Искам да ви поздравя с юбилейната дата – столетието на ФК Етър! Искам да ви пожелая още дълго и дълго да идвате и поддържате Етър! За съжаление, при нас в Украйна, сега е война и затова не мога да дойда и да бъда участник в този прекрасен футболен мач.

На стадиона вие ще видите много легенди, които носиха слава по световните футболни терени.


Искам и мечтая когато свърши войната в Украйна, да направим футболен мач между ветераните на Ворскла (Полтава) и Етър.

На Етър искам да пожелая само победи и да ви кажа (на български език): „Всичко най-хубаво на вас, болярите! Само Етър!“.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига