Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/11/page62.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ще ви се повдигне от нея! Грозна като смъртта българка стана порнозвезда, вижте какви отвращения прави тя (видео и снимки без цензура 18+) – Sportove
Намери ни
To Top

Ще ви се повдигне от нея! Грозна като смъртта българка стана порнозвезда, вижте какви отвращения прави тя (видео и снимки без цензура 18+)

Грозна като смъртта 80-килограмова българка набира все по-голяма популярност в света на порното.

25-годишната Роси, подвизаваща се във Великобритания с псевдонима Кимбърли Скот, е сред най-търсените сексзвезди заради липсата на всякакви задръжки. Неин “специалитет” е двойното проникване, на което малко порнозвезди се съгласяват.

Роси пази в тайна голяма част от своята биография, но не крие националността си.


“Работя с псевдоним, за да предпазя роднините си в България. Те уважават моя избор, но не искат да стават обект на внимание”, обяснява нашенката в едно от многобройните си видео интервюта, предшестващи бурна секссцена.

Възпълничката мацка има участия в най-популярните жанрове като анален секс, двойно проникване, фелацио, мастурбиране и т.н. Гордее се, че не е имплантирала и грам силикон в тялото си и пробива благодарение на естествените си балкански форми.

Роси не крие, че освен като порноактриса, припечелва и като скъпоплатена компаньонка. В личния си сайт тя твърди, че отказва секс на клиентите си. За сметка на това в ценоразписа й има други любопитни услуги като “простатен масаж” (75 паунда за 20 минути и 125 паунда за половин час) и “почистване на апартамент с фетиш-костюм” (от 50 до 90 паунда, в зависимост от облеклото). Обикновената компания пък е оценена на 60 паунда за час.

Източник: БЛИЦ

dfh gdshd

Ощр от категория Акценти


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558